Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Katalog > Průmyslové vyvažování

Průmyslové vyvažování

Průmyslové vyvažováníFirma CEMB již 50 let patří ke světové špičce v oblasti vyvažovací a vibrometrické techniky. Nabízí ucelenou paletu zařízení na dynamické i statické vyvažování všech průmyslových rotorů a dodává své výrobky do zemí všech kontinentů.

V České republice tohoto výrobce již více než 10 let úspěšně zastupujeme. Ve spolupráci s výrobním závodem zajišťujeme jak dodávky kompletního výrobního programu, tak i modernizace stávajících vyvažovacích strojů použitím nejmodernějších elektronických vyhodnocovacích systémů, které CEMB pro tento účel zkoncipoval.

Samozřejmostí je i záruční a pozáruční servis.

Provádíme i opravy a kalibrace vyvažovaček jiných výrobců. Nabízíme také dynamické vyvažování do hmotnosti 400kg a vyvažování sestavených celků přímo u zákazníka pomocí přenosného vyvažovacího zařízení.

  • Horizontální vyvažovací stroje

    Tyto stroje jsou uzpůsobeny pro statické i dynamické vyvažování rotorů při horizontální poloze osy rotace.Vyrábí se pro různé velikosti a hmotnosti od 10 g do 100 t. Pohon rotoru se volí na základě jeho rozměrových a hmotnostních charakteristik, buď řemenový nebo kardanový. Vyvažovací stroje lze vybavit různými vyhodnocovacími systémy dle náročnosti vyvažování a přání zákazníka. Zde vidíte některé příklady již realizovaných vyvažovacích strojů. Pokud budete mít zájem, rádi vám na výše uvedených kontaktech poskytneme podrobnější informace o dodacím programu firmy CEMB a přesněji určíme typ zařízení vhodného pro Vaši potřebu.

  • Vertikální vyvažovací stroje

    Tyto stroje jsou uzpůsobeny pro statické nebo dynamické vyvažování rotorů ve veritkálním směru osy rotace. Vyrábí se pro různé velikosti a hmotnosti až do 3000kg. Jedná se o rotory bez vlastní hřídele, které se nasazují na vřeteno vyvažovačky. Toto vřeteno je zakončeno upínacím přípravkem přizpůsobeným danému rotoru. Často se tyto stroje vybavují i různými jednotkami pro pro korekci nevývahy přímo na vřetenu vyvažovačky.Zde vidíte některé příklady již realizovaných vyvažovacích strojů. Pokud budete mít zájem, rádi vám na výše uvedených kontaktech poskytneme podrobnější informace o dodacím programu firmy CEMB a přesněji určíme typ zařízení vhodného pro Vaši potřebu.

    Technická data standardních modelů

  • Speciální vyvažovací stroje

    Tyto vyvažovačky jsou přizpůsobeny pro vyvažování speciálních rotorů nebo podle potřeb zákazníka zabudovávány do automatických linek. Zde vidíte některé příklady již realizovaných vyvažovacích strojů. Pokud budete mít zájem, rádi vám na výše uvedených kontaktech poskytneme podrobnější informace o dodacím programu firmy CEMB a přesněji určíme typ zařízení vhodného pro Vaši potřebu.