Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Katalog > Průmyslové vyvažování > Vertikální vyvažovací stroje

Vertikální vyvažovací stroje

Tyto stroje jsou uzpůsobeny pro statické nebo dynamické vyvažování rotorů ve veritkálním směru osy rotace. Vyrábí se pro různé velikosti a hmotnosti až do 3000kg. Jedná se o rotory bez vlastní hřídele, které se nasazují na vřeteno vyvažovačky. Toto vřeteno je zakončeno upínacím přípravkem přizpůsobeným danému rotoru. Často se tyto stroje vybavují i různými jednotkami pro pro korekci nevývahy přímo na vřetenu vyvažovačky.Zde vidíte některé příklady již realizovaných vyvažovacích strojů. Pokud budete mít zájem, rádi vám na výše uvedených kontaktech poskytneme podrobnější informace o dodacím programu firmy CEMB a přesněji určíme typ zařízení vhodného pro Vaši potřebu.

Technická data standardních modelů


Zobrazeny 4 položky
  • TB 7

    Vertical axis hard bearing balancing machine. Designed to balance tools and tool holders for machine tools and machining centers. It allows the static balancing on one plane and the dynamic balancing on two planes. Available different programs for corrections.


  • V 500

    Measurement on one or two planes. High power motor and drive for big sizes rotors even with windage effects.


  • V5-15-30

    Measurement on one or two planes. Pneumatic clamping for part and spindle. Complete of manual safety guard, tunnel type.


  • V50-100 UFA

    Vyvažovací stroj vybavený automatickým odvrtáváním s pneumatickými prvky.


Zobrazeny 4 položky